Ajovoittaja 2020

Ajovoittaja2020

 

Kaakon Beagle ry järjestää vuoden 2020 Ajovoittajan Etelä-Kymenlaaksossa. Keskuspaikkana toimii hotelli Leikari, joka sijaitsee keskeisellä paikalla koemaastoihin nähden, osoitteessa Haminantie 261 48810 Kotka.  

Koemaastot ovat noin tunnin ajomatkan sisällä keskuspaikasta. Yhteistyössä eri metsästysseurojen kanssa, alueen parhaat koemaastot on saatu sm-kilvoittelijoiden käyttöön. Maastoja on koeteltu ajokokeissa säännöllisesti useamman vuoden ajan ja mahdollisia muuttuvia tekijöitä seurataan aktiivisesti aina Ajovoittajaottelun alkamiseen asti. Historiatietojen pohjalta jäniskanta valituissa maastoissa vaikuttaa hyvältä.  

Maastojen osalta erityinen painotus on riskien arvioinnissa, jossa beaglein turvallisuus on etusijalla. Seuraamme tiiviisti alueemme suurpetotilannetta, vaikka susista ei ole toistaiseksi ollut koemaastoissa havaintoja. 

Keskuspaikka tarjoaa asialliset kokoontumis-, majoitus- (ei soluasuntoja) ja saunomistilat. Ajovoittajaotteluun liittyvät toiminnot ovat kaikki samassa rakennuksessa. 

Live-seurannasta huolehtii Ultracom. Ajovoittajaottelun järjestäjinä oletamme tietysti kaikkien koirien osallistuvan siihen. Seuranta on erinomainen näyteikkuna yleisölle harrastuksestamme ja mahdollisuus tutustua/havainnoida beaglein koettelua maastoissa. Kaakon Beagle ry kannustaa seurantaan osallistuvia koiria erillisillä päivittäisillä arvontapalkinnoilla. 

Ajovoittajaottelua paikan päällä seuraaville on tiedossa kisatunnelman lisäksi jännitystä erilaisten arvontapalkintojen (koiratutka ym tuotepalkintoja) muodossa. 

Majoituksia on ”korvamerkitty” järjestäjän toimesta kilpailijoille ja tuomareille. Muiden majoittujien tulee varata majoitus itse. Hotellin käyttöaste vaihtelee, joten varauksia ei tule jättää viime tippaan. Majoituksen voit varata:

 www.leikarihotel.com

puh.+358104111770

Info@leikarihotel.com

 

Ohjelmarunko

Pe 13.11. Avajaiset

  • Saapuminen klo 17:00 mennessä. 
  • Ylituomarin puhuttelu
  • Ajovoittajaviirin nosto

La 14.11. 1. Koettelupäivä

  • Ensimmäinen koepäivä
  • Juhlaillallinen

Su 15.11. 2. Koettelupäivä

  • Toinen koepäivä
  • Lopputulosten julkistaminen
  • Ajovoittajaviirin lasku

Ottelun nettisivut ovat Kaakon Beagle ry:n internet sivujen alla. Sivujen sisältö muokataan perinteiseksi mm osallistujien esittelyiden ja erilaisten seurantalinkkien osalta. 

Facebook-sivuja päivitetään kuvien ja videoiden muodossa tapahtuman edetessä. 

Nettisivuilta löytyvät myös kuvat ja hinnat Ajovoittaja 2020 tukituotteista. Tuotteita on rajallisesti, pidäthän huolen, että saat oman muistosi kaudesta 2020.

 

Koronatilannetta ja siihen liittyvää valtakunnallista ohjeistusta seurataan aktiivisesti ja mahdollisista tarkennuksista tiedotetaan em sivujen kautta. Järjestäjän turvaohjeistuksessa mm käsihygienia ja tilojen vastuullinen käyttö huomioidaan erityisellä huolellisuudella. 

Huolehdithan osaltasi omasta ja muiden terveydestä toimimalla vastuullisesti:

  • sairaana ei saavuta tilaisuuteen
  • mahdollisen ulkomaanmatkan jälkeen noudatetaan voimassa olevia suosituksia mm karanteenin osalta

Tervetuloa Kotkaan! 

 

Ajovoittaja 2020 toimikunta

Uusia tukituotteita myynnissä Hiha/reppumerkki 8€, college pusero 15€, lippalakki 10€, turvaliivi 20€

Kyselyt/tilaukset:

hildenpirjo70@gmail.com

 

Ajovoittajaan tukemassa:

https://www.salvos.fi/

salvos-logo-slogan-vihrea

Ultracom

ultra

 

Joro Huvilat

image001

 

www.auto-suni.fi

auto

https://evidensia.fi

evidensia-logo

https://www.kymin100.fi/Kymin 100v säätiö värillä

www.kaakonpoltinjaputkityo.fi

www.kpt.fi

KPT LOGO uusi

 

www.ctse.fi

CTS_engtec_logo_1

 
 

Tule tukijaksi ajovoittajaan MainosMyynti.Korj